Shop SEMIC

SEMIC aposta pels serveis de seguretat gestionada amb els nous XaaS MailSecure i WebSecure

18-05-2021

L'actual conjuntura econòmica i social està transformant la nostra manera de treballar, de consumir i de relacionar-nos.

Cada vegada són més els entorns web que les empreses fan servir diàriament (intranet, comerç electrònic, portals de proveïdors) i evidentment, la comunicació electrònica segueix sent el principal mètode de col·laboració dins i fora de l'empresa.

Els ciberdelinqüents cada vegada disposen d'una major superfície d'entrada i les amenaces són molt més sofisticades. La seguretat es converteix en una prioritat i, alhora, un maldecap per a les empreses.

 

I és que gestionar un WAF (Web Application Firewall) és una de les tasques més complexes a les quals s'enfronta un departament IT en la seva operativa diària de seguretat, a causa de la complexitat de el disseny de la pròpia solució, així com de el gran nombre de funcionalitats i característiques de les que estan dotades aquest tipus d'eines.

A més, disposar d'un bon sistema de filtrat de correu és imprescindible per assegurar-se que estan adaptats als nous tipus d’atacs, i no acabar caient en una sensació de falsa seguretat que comprometi les comunicacions electròniques.

 

Per això a SEMIC, proveïdor global d'IT per a empresa privada i administració pública des de fa més de 39 anys, apostem pels Serveis Gestionats de Seguretat, que et permeten centrar-te en el teu negoci mentre els nostres millors especialistes s'encarreguen de protegir-lo.

La nostra proposta de serveis gestionats inclou el disseny, implantació, gestió, monitorització i millora constant del servei, adaptat a les teves necessitats i a la mida de la teva empresa per una còmoda quota mensual.

 

Amb aquesta filosofia neixen MailSecure, XaaS basat en FortiMail per a la protecció del correu electrònic de la teva empresa que t'assegura fins a un 99,98% de filtrat; i WebSecure, el servei gestionat de FortiWeb, que s'encarrega de gestionar el WAF per mantenir fora de perill teus entorns web amb dades.

 

Si encara et queden dubtes de per què contractar MailSecure o WebSecure, tenim un argument més.

SEMIC disposa del certificat Engage Advanced Partner Fortinet / Integrator, MSSP, qualificació que ens avala com a partner IT de referència en la implantació dels productes.

 

La qualitat i garantia de Fortinet, a les mans dels millors professionals d'IT de SEMIC per una còmoda quota mensual. Perquè tu no hagis de preocupar-te de res més que del teu negoci.

 

+info

 

Compartir en:

×
×
×