Shop SEMIC

SEMIC col·labora com a patrocinador de la 17a edició de Relats Solidaris de l'Esport

13-04-2022

El dimarts 12 d'Abril es va presentar la nova edició del llibre "Relats Solidaris de l'esport" apadrinat per Ansu Fati. Un any més, SEMIC se suma a aquesta iniciativa solidària, per a portar l'humor als hospitals a través dels professionals de la cura emocional de Pallapupas. Aquesta acció és només una de la llarga llista de col·laboracions solidàries que realitzem amb l'objectiu de contribuir a una millor societat.

Què són "Relats Solidaris de l'esport"?

Aquesta iniciativa part d'un grup de periodistes esportius que van unir els seus esforços per a escriure un llibre, cada any, de caràcter solidari amb el qual poder ajudar a les persones que més ho necessiten. Al llarg d'aquests anys, el llibre solidari del periodisme esportiu ha recaptat més de 400.000€. L'aventura es va iniciar en el 2005, ajudant sempre a organitzacions sense ànim de lucre a través d'un padrí relacionat amb l'esport.

El millor regal que pots fer a Sant Jordi i en el dia del llibre.

Si adquireixes per Sant Jordi el llibre Relats Solidarios de l'Esport estaràs contribuint al fet que es fomenti la millora de l'estat emocional de pacients pediatrics i adults, familiars i personal sanitari a través de l'humor. Com ens explica Ansu Fati "No existeix major tresor que fer riure a un nen o una nena just abans d'entrar a un quiròfan".

Com col·laborar amb "Relats solidaris de l'esport"?

Tu també pots fer que Sant Jordi o el Dia del Llibre sigui més solidari que mai, fes-te amb el teu Relat Solidari! Pots comprar-ho en la llibreria en línia d'El Corte Inglés per només 15€

Vols saber més sobre aquesta iniciativa? Entra en http://www.relatssolidaris.com/

 

Compartir en:

×
×
×