Shop SEMIC

SEMIC, entre les 500 pimes espanyoles líders en creixement per segon any consecutiu

29-10-2019

La Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME) reconeix SEMIC amb el segell PYME500

La CEPYME500, una iniciativa de la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa, ha reconegut a SEMIC com una de les 500 empreses espanyoles líders en creixement empresarial per segon any consecutiu. La CEPYME500 s'ha encarregat d'identificar, seleccionar i promocionar les 500 empreses espanyoles que són líders en creixement empresarial, tant pels seus resultats com per la seva capacitat per generar valor afegit, ocupació, innovació i projecció internacional.  

Els guardons han estat atorgats el dimarts 29 d'octubre a les 18.00 hores en un acte a la seu de la patronal espanyola de la petita i mitjana empresa. La ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño, ha asistit a la cloenda de l'acte de presentació.

Des de la seva creació, SEMIC ha obtingut un creixement gradual i sostingut, fins a esdevenir una de les principals empreses proveïdores de serveis IT del país, amb capital 100% nacional. Malgrat el context recent de crisi econòmica, SEMIC no només s'ha mantingut, sinó que ha presentat un creixement molt significatiu en els seus volums de facturació, en projectes amb valor afegit, innovació i en generació d'ocupació.

Aquest esment és tant un reconeixement com una motivació per seguir en aquesta línia d'expansió.

Compartir en:

×
×
×