Shop SEMIC

SEMIC ha estat reconegut Partner of Excellence de Fortinet

15-04-2016

SEMIC ha estat reconegut com a Partner of Excellence dins del programa Partner de Fortinet.

 

Partner of Excellence és el nivel superior d’especialització a Fortinet, un reconeixement exclusiu per aquells partners Gold o Platinum que compleix amb tots els requisits de certificació, vendes i màrqueting que estableix Fortinet. Només 6 empreses a Espanya tenen aquest estatus.

L’àmplia gamma de solucions, així com la qualitat i l’excel·lència en el servei ens han convertit en un dels principals partners d’Ibèria d’aquesta companyia líder en solucions de seguretat.

Aquest reconeixement reforça el lideratge de SEMIC en projectes Next Generation Firewalls i entorns de seguretat 360 graus, així com el nostre alt grau d’especialització en FortiMail, FortiWeb i FortiWireless, fet que ens converteix en partners amb coneixements avançats en totes les solucions Fortinet.

En la imatge podem veure a Jordi Solé, director tècnic de SEMIC, en el marc de la Global Partner Conference que el fabricant va organitzar el passat mes de gener a Cancún, on vam estar-hi presents com a partner destacat d’Ibèria.

Compartir en:

×
×
×