Shop SEMIC

SEMIC presenta la seva proposta TIC a SIMO2016

13-10-2016

Els propers 19, 20 i 21 d’octubre se celebra SIMO Educació – el Saló de Tecnologia per a l’Ensenyança.

Madrid acull durant tres dies l’esdeveniment de referència de les TIC en educació, que preveu aplegar a més de 8.000 professionals entre professors i responsables IT d’escoles, instituts i universitats de tot el país.

SEMIC serà una de les 180 empreses expositores que presentarà la seva proposta tecnològica per a l’aula. El seu equip d’especialistes en educació explicarà el seu model TIC per a l’educació, basat en tres premisses: apostar per una digitalització escolar segura; acompanyar al professorat en al seva formació tecnològica i facilitar als centres la gestió de tots els seus dispositius, de forma senzilla i en pagament per ús.

A més d’estar equipat amb productes i eines que estan convertint l’ensenyament en quelcom nou, a l’stand de SEMIC s’oferiran demostracions personalitzades per tal que els professionals pugin conèixer i comprovar de primera mà tot el potencial de la transformació digital pedagògica. Com Sprout, l’equip d’HP que està revolucionant la forma d’ensenyar amb un concepte totalment immersiu, o les eines de Microsoft que potencien les habilitats de l’alumne, preparant-lo per les exigències del mercat que es trobaran demà: pensament crític, treball col·laboratiu, intel·ligències múltiples, etc.

SEMIC estarà durant tres dies a l’stand 12G05, juntament amb Hewlett Packard, al costat de la Plaça Central.

Amb motiu de SIMO, SEMIC ha habilitat el sorteig d'un taller obert a tots els professors i responsables IT dels centres educatius, per actualtizar coneixements sobre les eines tecnològics que més els interessin. D'aquesta manera, els participants opten a guanyar un taller gratuït de dues hores sobre Office365, Sprout de HP, One Note, Skype Classroom o Sway. Participa-hi!

 

Acompanyar als centres educatius en la transformació digital

En la majoria dels casos, la transformació digital pedagògica implica un canvi metodològic al centre educatiu. SEMIC és el partner tecnològic que pot acompanyar a les escoles, instituts i universitats en aquest procés de digitalització, per tal d’aprofitar tot el potencial de la tecnologia, al mateix temps que garanteix la seguretat durant tot aquest procés.

 

SEMIC, partner IT amb experiència

SEMIC acumula més de 30 anys d’experiència, que li permeten conèixer molt bé les particularitats del sector educatiu, essent capaços d’oferir solucions realment ajustades a les seves necessitats. Com a proveïdor tecnològic multimarca, SEMIC també facilita l’adquisició, la personalització, la distribució i el finançament dels equips per als alumnes i per al centre. Gràcies a una potent plataforma logística, SEMIC té la capacitat de garantir l’entrega personalitzada a les famílies, complir les dates d’entrega acordades i realitzar l’entrega de l’inventari i la maqueta al centre educatiu.

 

Compartir en:

×
×
×