Shop SEMIC

Un mes de maig per a l'Educació

03-06-2019

Portem la nostra proposta educativa a tres dels principals esdeveniments de tecnologies per a l'educació del país.

Aquest mes hem assistit, de la mà d'HP i Microsoft, a tres dels esdeveniments de tecnologia per a l'educació amb més influència d'aquest país: ITWorldEdu, a Barcelona; GEGValencia, a València; i EduManager, a Madrid

ITworldEDU és un congrés sobre la innovació tecnològica en l'àmbit educatiu de referència que congrega els màxims representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar juntament amb el món educatiu. Aquesta 11a edició es va celebrar a l'Hotel Hesperia Barcelona Tower els dies 16 i 17 de maig.

Aquella mateixa setmana, els dies 17 i 18, va tenir lloc també, a l'Escuelas San José - Jesuitas - València, la 4a edició del GEG València, trobada organitzada per i per a educadors que pretén reflexionar sobre les tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement en la núvol per a l'ensenyament.

Per últim, el 23 i 24 de maig, a la sala d'actes de la Universitat CEU San Pablo Montepríncipe de Madrid, es va celebrar l'EDUMANAGER, el congrés internacional de Direcció i Gestió de Centres Educatius amb l'objectiu de consolidar la trobada com a referent en temes d'habilitats i eines pràctiques de gestió d'Institucions Educatives.

A tots ells hem participat amb estands, juntament amb Microsoft, HP i Grup AE, mostrant totes les novetats i projectes per a educació i demostrant el que la tecnologia pot fer a l'aula i a l'escola: eines de col·laboració i aprenentatge de Microsoft, Certificacions #MIE —reconeixement a professors innovadors— els nous equips d'HP i les seves ulleres de Realitat Virtual, la solució JustPrint! per gestionar de forma òptima les impressores dels centres, i la proposta d'Aruba en matèria de tecnologia i seguretat. I per si tot això fos poc, a més de la ponència en ITWorldEdu de la mà de Microsoft, en una sessió temàtica enfocada a crear una aula col·laborativa modernacon Microsoft Teams, també vem sortejar un portàtil HP entre els assistents que van participar en cadascun dels esdeveniments. Felicitats als guanyadors!

Guanyador d'ITWorldEDU: Valle Tejedor Benito, del Col·legi Jesús María Claudina Thevenet.
Guanyador de GEGValencia: Enrique Benavent Revueltas, del col·legi María Inmaculada de Valencia – RR. Teatinas.
Guanyador d'EDUMANAGER: Jose Luis Cambo, del col·legi San Agustín de Motril.

Volem destacar la gran afluència de públic que va passar pels tres esdeveniments al llarg d'aquests dies i podem dir que va ser tot un èxit!

A SEMIC som uns autèntics apassionats de l'educació i tenim un equip d'especialistes format per docents i tècnics del sector que segueixen molt d'aprop les novetats en tecnologia i educació, per després apropar-les als centres educatius.

Compartir en:

×
×
×