Shop SEMIC

Visita de l’Ajuntament d’Esplugues a les oficines de SEMIC

16-11-2017

Aquest dimecres, 15 de novembre, SEMIC ha rebut la visita de l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, la Sra. Pilar Díaz, i els regidors del departament d'Empresa i Ocupació, Srs. Manel Pozo (ocupació i Regidor delegat del PAE El Gall) i Javier Giménez (emprenedoria i comerç), la directora de Comunicació, Eulàlia Santiago i la tècnica del Servei d'Atenció a l'Empresa, Glòria Fabra,

L’Ajuntament de la localitat ha impulsat una sèrie de visites a les principals empreses de la ciutat, amb l’objectiu d’intercanviar informacions i incrementar el coneixement mutu. SEMIC va inaugurar delegació a aquesta ciutat l’any 2010, i actualment ja són 58 els membres que la integren.

Toni Jubés, director comercial de SEMIC Catalunya, Pau Pujolà, director de Marketing de SEMIC i Ana Garcia, del departament de Marketing de SEMIC, han acompanyat a la comitiva durant la seva visita. L’alcaldessa ha mostrat interès per l’administració pública digital i les smartcities, i la voluntat d’obrir camins per constituir-se com un ajuntament innovador. En aquest sentit, SEMIC ha exposat les solucions i serveis per tal d’impulsar una administració pública digital, que tenen com a objectiu oferir un servei més eficient i transparent a la ciutadania.

 

 

Durant la reunió, s’ha fet una visita a les instal·lacions de SEMIC, mostrant les eines tecnològiques al servei de la comunitat educativa, com Sprout (a la imatge) i totes les possibilitats de la tecnologia immersiva aplicada a l’aula: escàner 3D, pantalla interactiva o el Touch Matt.

Els representants de l’Ajuntament s’han mostrat agradablement sorpresos per l’evolució de SEMIC en context de crisi econòmica, no només en volums de facturació, sinó també de personal.  La valoració de la visita ha estat molt positiva per totes dues parts, i s’espera establir vies de col·laboració en projectes relacionats amb Esplugues i el Polígon El Gall, on està ubicada les oficines de SEMIC.

Compartir en:

×
×
×