Shop SEMIC

Maquinària Agrícola

El sector de la maquinària agrícola ha anat aconseguint al llarg dels anys una tecnificació molt ràpida, coincidint amb noves maneres de millorar la productivitat agrària. Fabricants i distribuïdors de trituradores, desbrossadores, atomitzadores, adobadores, fresadores, etc. han anat adaptant el seu sistema de fabricació i de venda a l'evolució tecnològica i a les necessitats del mercat.


Programa de gestió sectorial –ERP

Per cobrir les necessitats de gestió d'oficina tècnica i de projectes, fabricació, gestió d'articles, qualitat, de fabricants i distribuïdors de maquinària agrícola, oferim una solució de gestió adaptada a les seves necessitats de producció, distribució i qualitat.

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisis de negoci

Saber en qualsevol moment com evoluciona la fabricació de la maquinària, saber quines línies de producte tenen més rendibilitat, saber a temps real com evolucionen les vendes i comparar xifres per exercicis és la millor garantia de poder marcar una estratègia de negoci que t'ajudi a créixer .

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

Si el teu portal web mostra informació sobre la teva empresa, sobre els teus productes, la teva política de qualitat, serveis addicionals de reparació de peces, etc. i ho fa de forma visualment atractiva, serà molt més fàcil per al teu equip comercial donar a conèixer els valors competitius de la teva organització.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

En el sector de la fabricació de maquinària agrícola, hi ha una gran oportunitat de negoci amb la venda online de màquines, fins i tot de peces o components per a la seva fabricació. I fins i tot una gran oportunitat d'aprofitar la xarxa Internet per crear un marketplace sectorial amb el qual puguis interactuar amb altres empreses que puguin complementar la teva oferta de productes i serveis.

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions i Mobilitat

Que puguin treballar el teu equip de disseny, amb el de producció, amb el comercial, i fer-ho de forma remota, és possible desenvolupant aplicacions a mida i aplicacions de mobilitat que puguin ajudar-te a diferenciar-te de la teva competència, a donar un servei més ràpid i eficaç.

Veure més informació d'Aplicacions Mòbils
Veure més informació d'Aplicacions Mòbils
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

A més de les solucions de programari i serveis per al teu negoci digital, podem oferir-te solucions i serveis tecnològics de qualsevol tipus: serveis d'infraestructures, data center, serveis cloud & seguretat, serveis gestionats, maquinari, suport i manteniment informàtic, etc.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
×
×
×