Shop SEMIC

Turisme

Durant els anys de crisi del model econòmic al nostre país, el sector turisme ha sabut mantenir-se al marge i ha aconseguit créixer convertint-se en un dels principals motors econòmics. Queda molt camí per recórrer i les noves tecnologies poden ajudar en gran mesura al fet que aquest camí sigui més productiu i ajudi a que les empreses turístiques aconsegueixin el seu èxit.


Portal web

Estem especialitzats en desenvolupar projectes web per al sector turístic: webs usables i mobile friendly, és a dir, compatibles amb qualsevol dispositiu mòbil, dissenyades per captar clients i que poden incloure un sistema de reserves on line d'entrades, hotels, packs turístics, etc.

Veure més informació de Proyectes web
Veure més informació de Marketing online
portal web

Aplicacions mòbils

Desenvolupem aplicacions mòbils per a la promoció turística: aplicacions de geolocalització, guies turístiques interactives, mapes interactius amb punts d'interès, àudio vídeoguies, aplicacions d'informació meteorològica, etc.

Veure més informació d'Aplicacions
aplicaciones móviles

Cartelleria digital

Combinem l'estratègia offline de la empreses turístiques amb la seva estratègia de comunicació on line, implementant solucions de senyalització digital o Digital Signage que substitueixen els tradicionals cartells informatius i permeten presentar continguts turístics d'interès de forma dinàmica, amb informació sempre actualitzada.

Veure més informació
cartelería digital

Altres solucions

Per completar aquestes solucions i serveis per al sector turístic, oferim qualsevol servei tecnològic addicional de maquinari (dispositius, tablets, etc.), serveis de manteniment i suport informàtic, serveis de gestió de parcs d'impressores, solucions de cloud i seguretat, etc.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×