Shop SEMIC

HP reconeix SEMIC com a partner Changemaker 5 estrelles

25-07-2022

Aquesta acreditació forma part del programa HP Amplify Impact, una iniciativa del fabricant per alinear-se amb els seus partners principals en la lluita per afavorir un canvi positiu al planeta i a la comunitat.

SEMIC es va sumar a aquest programa voluntari el passat mes de març del 2021 i després de més d'un any de treball constant i conscient arriba aquesta certificació oficial com a partner Changemaker 5 estrelles. Aquesta insígnia reconeix als partners la realització amb èxit d'un complet pla de sostenibilitat amb iniciatives en 5 pilars: Estratègia de sostenibilitat, Oportunitats de negoci sostenibles, Planeta, Persones i Comunitat​.

Tot l'equip SEMIC ha treballat sense parar per implementar iniciatives amb gran impacte i per obrir el camí cap a un futur més sostenible amb HP Amplify Impact. Algunes de les iniciatives desenvolupades en els últims mesos, són la creació d'una bústia de suggeriments, el nomenament d'una Champion de sostenibilitat i la creació d'una nova web que agrupa els nostres projectes, accions i objectius. A més, els nostres equips multidisciplinaris s'han format en fonaments bàsics de sostenibilitat i en la inclusió d'aquesta en els missatges comercials de nivell avançat. Cal afegir, a més, que SEMIC és una empresa carboni zero o carboni neutral des del 2020, aconseguint així la categoria ‘Compenso’ en el registre voluntari de la Petjada de Carboni. 

Per tot l'esforç invertit i per la nostra determinació a considerar la sostenibilitat un pilar imprescindible a la nostra activitat empresarial, estem orgullosos de ser un partner HP Amplify Impact Changemaker 5 estrelles. 
Aquestes iniciatives han empoderat els nostres equips a impulsar canvis positius i duradors per a l'entorn i per a la nostra comunitat, i ens han aportat encara més coneixements i empenta per continuar el nostre camí per ser una empresa més sostenible i verda. 

 

Compartir en:

×
×
×