Shop SEMIC

SEMIC fa un pas més en la seva Responsabilitat Social com a partner HP Amplify Impact Changemaker

29-03-2021

A SEMIC treballem dia a dia per a contribuir a millorar la vida i el treball de persones, empreses, entitats i administracions públiques a través de les noves tecnologies. Un pilar essencial d'aquest treball és el nostre compromís amb la responsabilitat social i mediambiental.

Part d'aquest deure es reflecteix en la nostra aposta per la transparència i difusió de la informació, així com per la cura en la protecció de dades i la privacitat de tot el nostre entorn corporatiu. SEMIC també treballa per ser un agent actiu en la nostra comunitat, afavorint i promocionant l'educació, la cultura, el desenvolupament tecnològic i la inversió social.

En aquest context s'emmarca el programa HP Amplify Impact, que forma part de l'estratègia del fabricant per afavorir un canvi positiu i durador per al planeta, les persones i les comunitats. SEMIC s'ha sumat a aquest nou programa de partners per a abordar conjuntament els reptes mediambientals globals, obtenint la certificació més alta, Changemaker, i una puntuació de sostenibilitat global del 60% (mentre la mitjana dels partners és del 25%).

 

La nostra Política de Qualitat i Gestió Ambiental és ferma en la nostra obstinació per fer un ús eficient dels recursos naturals i de la gestió de residus, fomentant la compra responsable i el reciclatge. Aquest compromís cap a les pràctiques laborals ètiques es plasma en el Codi Ètic corporatiu de SEMIC, que regula l'exercici íntegre de l'activitat empresarial i el respecte, la no discriminació, la salut, la seguretat laboral i la gestió ambiental en el nostre entorn laboral.

 

Aquestes responsabilitats ens guien cap a una millora dels procediments i un bon exemple d'això són les certificacions ISO i altres segells de qualitat amb els que compta l'empresa, així com els registres voluntaris als quals ens hem sumat en els darrers anys, com la Petjada de Carboni o el Pacte Mundial per la Responsabilitat Social Empresarial de les Nacions Unides.

Compartir en:

×
×
×