Shop SEMIC

Distribució Alimentaria

És un dels esglaons bàsics de la cadena agroalimentària al nostre país. I per facilitar la comercialització d'aliments i posar en contacte al sector de producció i industrial amb els consumidors és necessari comptar com a aliat amb les noves tecnologies.


Programa de gestió sectorial –ERP

Amb una forta presència industrial al nostre país i una clara vocació d'augmentar les exportacions, el sector de distribució alimentària i de begudes necessita millorar els seus fluxos de treball: des del proveïdor fins a la prestatgeria, prenent com a referència les peticions dels clients finals i ajustant al màxim les despeses. El nostre ERP per a distribució alimentària està dissenyat específicament per a aquest sector.

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisi de negoci

Donar resposta eficient i immediata a les pressions del mercat, comptar amb un major control operatiu gràcies a una gestió automatitzada d'inventari i optimitzar el cicle de vida de les vendes. Aquests són alguns dels reptes que té el sector distribució per millorar la seva competitivitat. I amb les nostres eines d'anàlisi de negoci és possible gestionar-lo.

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

Un aparador obert al món, que qualsevol empresa pugui contactar amb el teu negoci, des de qualsevol lloc, a qualsevol hora. Amb només una pàgina web ho podràs aconseguir. I si la teva estratègia de vendes passa per la internacionalització, és imprescindible que aquesta presència on line estigui alineada amb el teu negoci.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

Els hàbits de consum han canviat. La compra a través d'Internet i de dispositius mòbils ja és una realitat. I també és possible que un negoci de distribució alimentària pugui fer front als reptes de distribució de productes peribles i no peribles, com d'aliments frescos com ara la carn, el peix, les fruites i verdures.

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions y Mobilitat

En un sector com la distribució, és imprescindible que la força de vendes tingui al seu abast aplicacions de mobilitat que els facilitin el seu treball diari. És la millor garantia de millorar els processos de treball i la rendibilitat.

Veure més informació d'Aplicacions
aplicaciones y movilidad

Altres soluciones

Per convertir-nos en un veritable partner tecnològic, també t'oferim serveis com IT Provider, i també com a proveïdor de solucions de gestió d'infraestructures que garanteixin que puguis centrar-te en el que realment t'importa: el teu negoci. I no en les eines tecnològiques que ho fan possible.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×