Shop SEMIC

Indústria i Metall

Fabricants i distribuïdors del sector industrial necessiten eines i solucions tecnològiques per millorar els seus processos de fabricació i distribució i també per aconseguir una major projecció internacional, obrint els seus mercats a l'exterior. A SEMIC coneixem molt bé aquest sector i hem dissenyat els nostres serveis per donar-li resposta específica.


Programa de gestió sectorial – ERP

Comptem amb un programa de gestió integrada específicament dissenyat per al sector de fabricació en el sector industrial y de metall, sector amb un alt grau d'automatització industrial però que necessita d'un ERP adaptat a la seva operativa de treball diària i específic per ser més competitius i comercialment més eficient. També tenim una solució específica per a fabricants de maquinària agrícola.

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisis de negoci

Les dades són imprescindibles per prendre decisions. Per això és fonamental comptar amb una eina de Business Intelligence o anàlisi de negoci que et permeti saber en tot moment com evoluciona el teu negoci.

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

Per captar nous clients i fidelitzar els clients actuals és imprescindible apostar per una imatge de marca on line sòlida que t'ajudi a consolidar la credibilitat del teu negoci. Si el que transmets on line és coherent amb el teu negoci, comunicaràs millor els teus valors i els teus productes i serveis tindran més sortida.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

Pràcticament es pot comprar i vendre de tot a la xarxa. Per això és fonamental apostar per una estratègia de comerç electrònic adaptada al model de negoci de l'empresa. Per comprar / vendre a altres empreses o usuaris finals.

Veure més informació
ecommerce

Aplicaciones y Movilidad

Per mantenir la competitivitat és fonamental apostar per una aplicació a mida que millori els processos interns i externs de gestió de les organitzacions. I cada vegada és més usual, buscar eines de gestió que permetin el treball en remot dels teus equips de treball deslocalitzats. Sabem que tens aquestes necessitats i les cobrim.

Veure més informació d'Aplicacions
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

Per convertir-nos en un veritable partner tecnològic, també t'oferim serveis com IT Provider, i també com a proveïdor de solucions de gestió d'infraestructures que garanteixin que el teu negoci sempre estigui en marxa.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×