Shop SEMIC

Nutrició Animal

La producció espanyola de pinsos compostos per a totes les espècies ramaderes està entre les més importants en els països de la Unió Europea. I per mantenir aquesta competitivitat, les explotacions ramaderes han de centrar els seus esforços en la producció i en l'obtenció d'aliments segurs que els permetin donar resposta a les necessitats nutritives dels animals.


Programa de gestió sectorial –ERP

La nostra solució vertical per a empreses del sector alimentació animal: fabricants de pinsos o integradors de bestiar permet controlar tot el cicle de vida dels seus productes: traçabilitat, control de l'engreix del bestiar, transport, nutrients, receptes i pinsos medicats, documentació normativa de qualitat, etc. També està dissenyada per a empreses productores de cereals i llavors.

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisis de negoci

Per aconseguir reduir els costos operatius, des del procés de compra fins a la fabricació i venda és fonamental comptar amb una eina que et permeti analitzar qualsevol indicador de negoci. Pots disposar d'una eina que de forma automàtica pugui realitzar informes de les dades relacionades amb els indicadors clau en el rendiment (els KPI).

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

Desenvolupem webs a mida amb les que puguis connecatarte amb possibles distribuïdors per oferir-los els teus productes. I perquè el teu equip comercial pugui treballar amb més eficiència.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

Si tens una xarxa de distribuïdors geogràficament dispersa, pots posar en marxa una plataforma de comerç electrònic a través de la qual la teva xarxa comercial pugui fer-te les comandes online i el teu equip de vendes pugui gestionar-la amb la màxima rapidesa.

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions i Mobilitat

Les aplicacions a mida i les aplicacions de mobilitat donen molt de joc si el que vols per al teu negoci és que puguis gestionar el teu equip de treball in situ. Podem desenvolupar aplicacions que et permeten monitoritzar les tasques de cada membre del teu equip: control d'entrades, sortides, tasques a realitzar per client, enviament d'incidències, etc.

Veure més informació d'Aplicacions
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

Completem els nostres serveis per al sector de l'alimentació animal, com amb la resta de sectors, amb un ampli ventall solucions i serveis per externalitzar la gestió de les teves infraestructures i sistemes d'informació, així com els serveis de manteniment i suport informàtic, els serveis de seguretat , etc.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×