Shop SEMIC

Nutrició Vegetal

A SEMIC hem desenvolupat projectes perquè les empreses del sector agrari puguin millorar la seva gestió interna i productivitat i perquè tinguin més visibilitat a Internet. I fins i tot perquè puguin llançar la seva pròpia línia de negoci online, contactar amb nous distribuïdors o socis i internacionalitzar-se.


Programa de gestió sectorial –ERP

Dins del nostre portfoli de solucions sectorials, hem desenvolupat un programa de gestió integrada específicament dissenyat per al sector agrari, per a empreses que fabriquen i distribueixen productes de nutrició vegetal (empreses del sector de fitosanitaris i de fertilitzants).

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisi de negoci

T'oferim solucions de Business Intelligence per conèixer a temps real l'estat real del teu negoci i perquè puguis prendre les decisions oportunes en el moment oportú. Amb quadres de comandament i indicadors de negoci podràs comparar les teves xifres de negoci de forma diària, setmanal, mensual o anual.

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

Millora la visibilitat del teu web i aconsegueix captar nous contactes i empreses, alhora que aconsegueixes millorar la teva imatge de marca. Amb les nostres solucions per crear i autogestionar el teu propi portal web, podràs aprofitar les possibilitats que t'ofereix la xarxa per donar a conèixer la teva empresa.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

Obre una nova línia de negoci i fes el pas a la internacionalització amb una plataforma de comerç electrònic que et permeti arribar a nous distribuïdors, noves empreses i a nous usuaris (comerç electrònic B2B i B2C).

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions i Mobilitat

Són una eina ideal per agilitzar processos interns i per facilitar les tasques d'equips que treballen remotament (força de vendes, directius, personal de magatzem, etc.)

Veure més informació d'Aplicacions
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

Adaptem les nostres solucions i serveis de gestió d'infraestructures i seguretat, de proveïdor de tecnologia i de serveis gestionats al sector agrari per ajudar a treure-li el màxim partit a la tecnologia i posar-la al servei del teu negoci.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×