Shop SEMIC

Reciclatge i Gestió de Residus

Reduir els costos operatius és l'objectiu principal de les empreses dedicades al reciclatge i gestió de residus. Després d'una etapa en què s'han centrat en la professionalització del sector i en invertir en les tecnologies per al tractament o transformació de les matèries, arriba el moment d'invertir en aquelles eines i tecnologies relacionades amb formes de treballar més eficients i rendibles.


Programa de gestió sectorial –ERP

Hem desenvolupat un programa de gestió per al sector del reciclatge, per a què pugui portar una gestió integral de residus, fins i tot els perillosos, complint amb la normativa mediambiental i generant tota la documentació necessària, per aconseguir més productivitat, controlar clients, proveïdors, transportistes i altres tercers.

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisis de negoci

Per donar suport a la presa de decisions en el teu negoci, el nostre programa de gestió integrada es complementa amb un sistema d'anàlisi de negoci per a proporcionar una visió analítica de l'evolució del negoci. D'aquesta manera és més fàcil controlar gràficament els fluxos de moviment de residus i els indicadors de rendibilitat per tenir una millor planificació empresarial.

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

La millor manera de comunicar totes les activitats relacionades amb el seu negoci: productes i serveis, metologia de treball i sistemes de qualitat implantats és disposar d'una web gràficament atractiva, usable i amb un contingut que sigui capaç de generar interès als usuaris.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

És possible crear plataformes de B2B (Business to Business) o B2C (Business to Consumer) per generar negoci on line amb altres empreses i amb usuaris finals. Per exemple, és possible vendre on line peces de segona mà que hagis obtingut per desballestaments. Hi ha mil i una opcions. I sempre que hi hagi una estratègia sòlida al darrere, l'èxit està assegurat.

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions i Mobilitat

Que els operaris puguin gestionar el seu dia a dia amb aplicacions dissenyades per reduir les tasques burocràtiques, perquè puguin complir amb normatives de qualitat i millorar el seu servei al client, ja és possible desenvolupant aplicacions específiques per resoldre les necessitats de la teva empresa de reciclatge i gestió de residus.

Veure més informació
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

Tots els nostres serveis de software es completen amb un portfoli de solucions i serveis de hardware, infraestructures i seguretat. Ja sigui a partir d'un servei integral de manteniment i suport informàtic, pasant per serveis de cloud i seguretat, oferim a la teva empresa convertir-nos en el tu departament de IT.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis d'Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×