Shop SEMIC

Salut Animal

El sector de la ramaderia i el de la sanitat per a animals domèstics ha crescut molt en els últims anys i amb ell, la distribució de productes zoosanitaris o veterinaris, que s'ha convertit en un sector on és fàcil generar oportunitats de negoci.


Programa de gestió sectorial –ERP

Per donar resposta a les necessitats del sector de distribució veterinària, hem desenvolupat una solució vertical que permet dur a les empreses del sector una gestió integrada de receptes, premescles i pinsos medicats, així com un control d'estoc i lots de medicaments amb traçabilitat i una gestió de granges i integradores. També els proporciona eines per a un control detallat de marges i de rendibilitat.

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisis de negoci

Dins el sector de distribució de productes de sanitat animal, cal analitzar i controlar les dades de vendes, compres i estoc per poder oferir sempre el millor servei de venda als clients. És la única manera de conèixer a temps real quins productes tenen més sortida i, per tant, es poden fer previsions de compres més ajustades.

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

Qualsevol distribuïdor, també en l'àmbit de la sanitat animal, necessita tenir una pàgina web com a plataforma per donar a conèixer els seus productes, amb un catàleg online ben organitzat i categoritzat i atractiu gràficament. És una de les millors maneres de promoció. Com a mínim és la més bàsica.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

Si a més de disposar d'un catàleg de productes a la xarxa, els teus clients poden realitzar comandes i comprar directament els teus productes des de la web, podràs incrementar el teu volum de vendes amb una mínima inversió.

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions i Mobilitat

Imagina que els teus operaris de magatzem poden consultar a temps real l'estoc disponible i donar sortida als teus lots tenint en compte dades de caducitat i d'ubicació. Les aplicacions a mida i les de mobilitat poden cobrir aquestes i moltes altres funcionalitats per agilitar els teus processos de treball.

Veure més informació d'Aplicacions
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

Ens convertim en el teu partner tecnològic global oferint serveis i solucions tecnològiques per gestionar la teva infraestructura informàtica i sistemes d'informació en la teva empresa, serveis de seguretat, serveis gestionats, etc.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×