Shop SEMIC

Seguretat i Vigilància

Que qualsevol negoci pugui desenvolupar la seva activitat en un clima de confort i tranquil·litat. Aquest és l'objectiu i el compromís amb els seus clients de qualsevol empresa de seguretat i vigilància. Oferim solucions i serveis per a empreses que gestionen personal de seguretat / vigilància, instal·ladors d'alarmes, centrals receptores, caixes fortes, etc.


Programa de gestió sectorial –ERP

La nostra solució de gestió integrada per al sector de seguretat i vigilància garanteix una gestió avançada de projectes i un control de la rendibilitat per centres de cost i recursos, així com una completa gestió de la qualitat i de les incidències.

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisis de negoci

Amb les nostres eines d'anàlisi de negoci podràs consultar informes de rendibilitat per projectes i clients i elaborar els teus propis quadres de comandament i KPIs per saber a temps real com evoluciona el teu negoci i poder adaptar la teva estratègia comercial.

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

Sens dubte Internet és el principal canal de recerca d'informació. I si la teva empresa no està present o ho està però sense una estratègia de comunicació al darrere, serveix de poc. Per això t'ajudarem a crear una estratègia que et permeti tenir presència a la xarxa i aprofitar-la. L'objectiu és que puguis comunicar-te amb els teus clients potencials i generar oportunitats de venda.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

Molts dels serveis addicionals que ofereixen les empreses de seguretat i vigilància poden contractar on line. D'aquesta manera es redueix la càrrega burocràtica associada a la gestió de contractes i de venciments. I també s'enforteixen les relacions amb els clients, que poden contractar un servei quan ho necessiten.

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions i Mobilitat

Accés remot per a comercials, liquidació de comissions, gestió de parcs de vehicles, consulta de certificats de qualitat, etc. Les aplicacions a mida i les aplicacions de mobilitat poden donar resposta a aquestes i altres particularitats del dia a dia d'una empresa del sector.

Veure més informació de Aplicacions
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

Integrem sistemes de maquinari i programari i t'ajudem a dissenyar i implantar la teva arquitectura IT, a més d'oferir-te qualsevol servei com a proveïdor de tecnologia. També t'oferim solucions de gestió d'infraestructures, de serveis gestionats i de manteniment i suport informàtic.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×