Shop SEMIC

Serveis de neteja

Les empreses del sector neteja, higiene i salubritat d'edificis solen caracteritzar-se per la seva alta mobilitat de personal i per la seva necessitat d'una gestió comercial específica que els permeti elaborar pressupostos i contractes de serveis de forma àgil i eficaç. A més, cada vegada està prenent més força el concepte de facility services per definir les empreses que ofereixen d'una forma integrada diferents serveis relacionats amb el manteniment d'edificis.


Programa de gestió sectorial –ERP

La nostra solució vertical per a empreses de neteges, salubritat i higiene i facility services permet gestionar centres de treball i recursos i tota la base operativa del teu negoci, gestionant imports fixos i variables, baixes, absentismes, hores extres, vacances, canvis de personal, etc. en cada contracte de servei. Com que és una solució integrada, també permet gestionar tota la part de facturació i comptabilitat, assegurant el control de despeses i la rendibilitat.

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisi de negoci

Amb tota la informació de negoci disponible, i gràcies a la plataforma d'anàlisi de negoci, la teva empresa podrà conèixer la rendibilitat per centre de treball, per persona, per servei, per client, per delegació, per empresa o grup d'empreses i així et serà més fàcil detectar possibles desviacions i corregir-les.

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

És més fàcil aconseguir clients aprop del teu negoci. El boca-orella, la proximitat, solen jugar sempre a favor d'una empresa. Però això no vol dir que no hagi de buscar nous clients en altres zones ja sigui de la comunitat autònoma, província i fins i tot país. Una pàgina web no t'ajuda a vendre per art de màgia, però pot ajudar-te a fer-ho.

Veure més informació
portal web

Comerç electrònic

Que els teus clients puguin comprar o llogar maquinària, material o productes de neteja. I fins i tot que puguin contractar i / o renovar el seu servei. I que puguin fer-ho online. Si t'has plantejat aquest objectiu alguna vegada per al teu negoci, o t'hem donat una idea de negoci que desconeixies que existia, estarem encantats d'ajudar-te.

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions i Mobilitat

Les aplicacions a mida i les aplicacions de mobilitat donen molt de joc si el que vols per al teu negoci és que puguis gestionar el teu equip de neteja in situ. Podem desenvolupar aplicacions que et permeten monitoritzar les tasques de cada treballador: control d'entrades, sortides, tasques a realitzar per client, enviament d'incidències, petició de material de neteja, etc.

Ver més informació d'Aplicacions
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

Per completar el nostre portfoli de solucions i serveis, podem oferir serveis i solucions per a la gestió de les infraestructures i sistemes d'informació de la teva empresa, serveis de manteniment i suport informàtic, serveis de seguretat, etc.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×