Shop SEMIC

Transports

És una de les activitats per excel·lència del sector terciari. El sector transports i logística té molts reptes per davant, enfocats a que les empreses puguin portar un control exhaustiu de totes las fases del procés de distribució, entrega i recollida de mercaderies. Les noves tecnologies poden ajudar i molt a fer front a aquests reptes amb les màximes garanties d'èxit.


Programa de gestió sectorial –ERP

Per a el sector transports/logística hem desenvolupat una solució de gestió que ajuda a millorar els processos de gestió i a controlar els marges de cada servei. És el millor camí per aconseguir tarifes competitives i vigilar la rendibilitat de cada expedició i per a optimitzar la gestió del tràfic (planificació de rutes, control de despesa energètica, gestió de vehículs i càrregues).

Veure més informació
programa de gestión sectorial

Anàlisis de negoci

Quan una empresa te uns marges tan ajustats, és fonamental disposar d'un software per poder analitzar les dades de rendibilitat. Amb un sistema d'informes automatitzat, es possible tenir en qualsevol moment el detall de despeses per dia, setmana, mes i por any, fins i tot comparatives per anys.

Veure més informació
análisis de negocio

Portal web

És sense dubte una porta d'entrada de contactes i possibles clients. La pàgina web corporativa és el millor aparador de presentació d'una empresa. Li proporciona credibilitat i, si està ben construïda i darrere te una estratègia comunicativa, pot generar moltes visites que tard o d'hora poden convertir-se en vendes.

Veure més informació
portal web

Comercio electrónico

És possible crear plataformes de B2B (Business to Business) o B2C (Business to Consumer) per generar negoci online amb altres empreses i amb usuaris finals. És possible vendre online els teus productes i serveis en l'àmbit del transport i la logística. Només cal tenir una estratègia comercial establerta, nosaltres ens encarreguem de la resta.

Veure més informació
ecommerce

Aplicacions i Mobilitat

Les empresses de transport i logística poden, graàies a les aplicacions i a la mobilitat, reduir fins un 30% el temps dedicat a fer tasques de recollida de mercaderia i en un 25% en tasques de repartiment. L'automatització en els processos clau del negoci, així com la tecnologia GPS, les comunicacions de banda ampla i altres sistemes mòbils són grans aliats del sector.

Veure més informació de Aplicacions
aplicaciones y movilidad

Altres solucions

Si ja tenen una infraestructura tecnològica, ens integrem amb ella. Si no, la creem i l'administrem. Ens convertim en el teu departament d'IT i et garantim la màxima seguretat i un servei integral de manteniment i suport informàtic.

Veure més informació de Proveïdor de Tecnologia
Veure més informació de Serveis Gestionats
Veure més informació de Serveis de Infraestructures
otras soluciones
Contacta directament amb el nostre consultor
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×